Meta dënon sulmin në Kuvendin e Kosovës: Akt i papërgjegjshëm, nuk i shërben integrimit

Meta 1Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta dënon me forcë aktin e rëndë të goditjes së Kuvendit të Kosovës.

Në një deklaratë të shpërndarë për mediat, Meta thekson se ky akt i papërgjegjshëm nuk i shërben imazhit të Kosovës dhe integrimit të saj evropian dhe euro-atlantik.

“Shpreh solidaritetin tim të thellë me Kuvendin e Kosovës, institucionet legjitime të vendit dhe popullin e mbarë Kosovës, që akte të tilla të mos përsëriten në të ardhmen.”- thuhet në deklaratën e kryetarit të Kuvendit, Ilir Meta.

(Burimi:Balkanweb/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al