Meta përshëndet vendimin e Partisë Demokratike: “Konsensusi është një arritje historike”

13710458_1241267045886551_2349345301804157477_oKryetari i Kuvendit Ilir Meta ka përshëndetur sot vendimin e Partisë Demokratike për arritjen e konsusit. “Konsensusi është një arritje historike”, tha sot kreu i kuvendit Ilir Meta duke përshëndetur vendimin e PD-së për të votuar reformën ne drejtësi. Meta shprehu mirënjohje për komisionarin Hahn me të cilin ka pasur një bisedë telefonike pak orë përpara. Ilir Meta i dha dinamikë negociatave tri ditëve të fundit duke vënë në kandar edhe rrëzimine qeverisë dhe zgjedhjet e parakohshme.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al