Milo Djukanovic: “Meta do të vazhdojë t’i japë vulën personale zhvillimit të marrëdhënieve të mira e të gjithanshme të popujve dhe vendeve tona mike”

Kryetari i Partisë Demokratike të Socialistëve të Malit të Zi, z. Milo Djukanovic i ka dërguar një mesazh urimi z. Ilir Meta me rastin e zgjedhjes së tij President i Republikës së Shqipërisë.

“Me dëshirën më të përzemërt për sukses dhe sa më shumë fat në kryerjen e kësaj detyre me përgjegjësi, Djukanovic shpreh bindjen se z. Meta do të vazhdojë t’i japë vulën personale zhvillimit të marrëdhënieve të mira e të gjithanshme të popujve dhe vendeve tona mike”.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al