Ministria e Bujqësisë : Vaksinimi po ecen me ritme të shpejta

north-albania-11-638Ministria e Bujqësisë po vazhdon me intensitet vaksinimin e gjedhit në të gjithë vendin kundër sëmundjes së dermatozës nodulare dhe parashikon që ky proces të përfundojë brenda tre javësh.

Burime nga ministria e Bujqësisë, bëjnë me dije se situata e blegtorisë në vend është në vëmendje të strukturave veterinare dhe ekpertëve të fushës dhe Ministria e Bujqësisë po shikon mundësinë e rishikimit të moratoriumit, që pritet të mundësojë një zhbllokim të pjesshëm të tregut të mishit.

Më së shumti sëmundja është përhapur në pjesën Veri-Verilindore të vendit.

(Burimi:ATSH/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al