Të qënit jo të sofistikuar është një etiketë që shpesh lidhet jo vetëm me origjinën e njerëzve, por edhe me pamjen e tyre. Dhe ne e dimë se kjo qëndron në detajet e përdorura. Edhe një kapje flokësh e menduar mirë mund të prishet nga një hollësi e vogël, si një formë volum i tepërt apo një bisht i dobët.
-Gërshetat: Nqs je e rritur në moshë, flokët gërsheta të bëjnë të dukesh e vogël. Kur keni takime të rëndësishme një model i tillë nuk këshillohet. Por nqs i pëlqeni kaq shumë këto modele mund edhe t’ju bëjnë punë: Gërshet francez ose kurriz peshku.
-Kapëset e flokëve: Bëni kujdes sepse mund t’ju rrisin në moshë. Është një zgjidhje e mirë kur nuk keni kohë për ti krehur flokët apo për tu kujdesur. Zgjidhni kapsen e duhur, që të dukeni elegante.
-Baluket me flokë kaçurrela: Mund ta shihni këtë kombinim nëpër festa, ditëlindje, por duket sikur keni bërë dy modele të ndryshme shumë të ngarkuara. Mund të jetë një shpëtim por kujdes me ondet, jo të ekzagjeruara.-Modeli I flokëve të lagura: Eshtë akoma shumë në modë. Por duhen zgjedhur produktet e duhura sepse flokët mund të duken me yndyrë dhe jot të lagur.

rtyrty

-Flokët bisht: janë dy lloje modelesh; ato me bishin lartë dhe ato me bishtin të kapur poshtë. Nqs nuk kapen si duhet dhe me volum flokët tuaj do të duken të hollë dhe të pa larë.
-Flokët ombre: Kur kanë një diferencë të madhe midis ngjyrës nartyrale dhe as që keni zgjedhu për fundet, flokët tuaj do të duken jo natyrale dhe do të vihen re për keq. Kujdes me ngjyrat që zgjidhni ju ose parukjerja juaj.