Monika Kryemadhi: Azem Hajdari, politikani guximtar që nuk hoqi kurrë dorë nga betejat e tij!

Në ditën e ceremonisë e përmendores së Azem Hajdarit, Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi është shprehur se herë me lehtësi, herë me vështirësi por ai nuk u tremb kurrë nga pengesat.

Më poshtë statusi i plotë:

Rruga drejt demokracisë ka pengesat e veta dhe Azemi ishte një nga ata që i kapërcente ato. Herë me lehtësi, herë me vështirësi. Por ai nuk u tremb kurrë nga pengesat. Dhe prandaj sot pas kaq shumë vitesh kujtohet ende si politikani guximtar që nuk hoqi kurrë dorë nga betejat e tij.

Burimi:(Integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al