Monika Kryemadhi me të rinjtë: Do ia dalim për Shqipërinë

Pak më parë kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi ka postuar në Facebook një foto ku shfaqet me të rinjtë e LRI-së. Znj. Kryemadhi ka shkruar mbi foto se do të luftojnë dhe do të ia dalin të gjithë bashkë për Shqipërinë.

Më poshtë keni statusin e plotë:

Me të drejtën e Zotit, me pastërtinë e të rinjve, me forcën e karakterit të papërkulshëm dhe me pasionin e shqiptarit ne do ia dalim! Do ia dalim me besim, do ia dalim për të ardhmen, do ia dalim për Shqipërinë!

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al