NASA publikon fotografi të rërës së kaltër në Mars (FOTO)

Agjencia Hapësinore e SHBA ka postuar një figurë që tregon një formim të rërës blu të pazakontë në Planetin e Kuq.

Marsi nuk është pa arsye i quajtur si Planeti i Kuq . Të gjitha fotografitë tregojnë rolin dhe sipërfaqen e planetit në hije të ndryshme të kuqe. I pazakontë është një regjistrim i kohëve të fundit i NASA-s . Agjencia Hapësinore e SHBA ka postuar një foto që tregon një rërë të kaltër në planetin e kuq..

Duna që shfaqet në ngjyrë të kaltër ka një përbërje të ndryshme nga dunat përreth ” , transmeton NASA.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al