Nasip Naço uron Presidentin e ri të Shqipërisë Z.Ilir Meta

Nasip Naço nëpërmjet një statusi në rrjetin social në faqen e tij zyrtare në rrjetin social Facebook, ka uruar Presidentin e sapozgjedhur në Kuvendin e Shqipërisë Z.Ilir Meta. Ai është shprehur se Z.Ilir Meta është një burrë shteti, dhe si i tillë do të bëjë një punë shumë të mirë edhe si President i sapozgjedhur i Republikës së Shqipërisë.

Mëposhtë keni edhe prononcimin zyrtar të Z.Naço marrë nga faqja e tij zyrtare në Facebook.

“Shqipëria nga sot ka President Republike jo thjeshtë një politikan të sukseshëm me eksperiencë të jashtëzakonshme, por mbi të gjitha një burrë shteti që di të qëndrojë mbi palët dhe këtë e ka treguar në çdo rast duke vënë interesat e Shqipërisë mbi ato të ngushta partiake”.

Burimi: (integrimi.al/G.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al