Ky është momenti i adhurueshëm kur një djalë dy vjeçar zemërohet keq kur nëna e tij nxiton të ikë në punë dhe harron ta puthë. Vogëlushi i zemëruar me emrin Alexander, nga Jacksonville, Florida, sapo kishte përfunduar një praktikë futbolli, kur nëna e tij Diana Simos hapi derën dhe iku me nxitim duke harruar t’i jepte puthjen e largimit.

Atëherë babai i Aleksandrit, Christos, mori në telefon pamjet kur i vogli ankohet keq për sjelljen e nënës. Në videon e shkurtër Aleksandri shihet duke i shpjeguar me inat babait dhe duke kritikuar sjelljen e së ëmës

Është një veprim i bukur i këtij fëmije dhe një mesazh për të gjithë prindërit, të cilët janë thuajse përherë në nxitim për çdo gjë. Duhet parë me patjetër kjo video.