1. Urinim i bollshëm dhe i shpeshtë
  2. Një etje e fortë
  3. Era e keqe nga goja
  4. Humbje peshe e papritur dhe lodhje
  5. Uri e tepruar
  6. Shërimi i ngadaltë i plagëve
  7. Infeksionet gjenitale ose urinare (cystitis, vaginitis, balanitis)
  8. Pamje e turbullt
  9. .Rritja e kariesit