Nga Baki Dervishi / “Ekipi Lëvizjes Rinore për Integrim, Kavajë do ti kujtojë gjthmonë njerëzit që ranë dëshmorë për Atdheun tonë”

Lëvizja Rinore për Integrim Kavajë sot më, 31Mars 2017 18-vjet nga vdekja e Indrit Carës dëshmor në luftën e Kosovës vendosi kurora me lule në përkujtim dhe nderim të tij . Ekipi i Lëvizjes Rinore për Integrim Kavajë do ti kujtojë gjthmonë njerëzit që ranë dëshmorë për Atdheun tonë. Indrit Cara është një shembull që duhet marë për të gjithë ne .Ashtu siç Indrit Cara luftoi në fushë betejë për trojet e vëllezerit tanë , duhet të luftojmë dhe ne për të siguruar një të ardhme më të mirë për rininë tone . Shansin e kemi , na takon ne të marim përgjegjësitë për të hedhur hapa drejt një Integrimi për rininë tonë.

Burimi:( integrimi.al /E.S )

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al