Nga Ylli Dylgjeri
Pse s’del nga ilegaliteti Komiteti?
Shëëëëët! Eshtë krijuar Komiteti! Komiteti i Eksperteve!Komiteti i 3 K-ve. Komiteti është Anonim, ku punon motra e gruas së Ministrit tim!
Komiteti sot eshte: No name, No face, No Number! Eshtë njësoj si ai Spitali që u tha fillimisht se do funksionojë për Pandeminë por pa lokacion! U fsheh spitali! U mbars mali e polli një Komitet. Bota i nderton në publik e për publikun per 20 ditë. Tek Ne jo. Po punojmë si ne rrethim!
Antarëve priten tu vihen edhe pseudonime.
Deri tani nuk njihet, është misterioz, nuk i njihet as në përberje dhe as kush e drejton, nderkohe Komiteti paraqet njeherazi siguri dhe garanci sipas parimit:
Me forcat e veta!
Komiteti Eksperteve nuk nxjerr akte. Komiteti nxjerr vetem deklarata per shtyp pasi ndjehet vete i shtypur!
Dikush, aty me tha se nje nga antaret me popullor te Komitetit sapo bie qetesia ne pavion, ecen e kendon:
Jam antar Komitetit
Me ka vesh me zor Pushteti!
Më telefon vetë Arben Qameti!
Me këngën kërkon ti shpëtoj te nesërmes. Por …letrat aty mbetet. Letrat nuk i vdes Covidi. Letrat do hapen.
https://www.facebook.com/ylli.dylgjeri/posts/10217069929001462?__cft__[0]=AZWmwmR9xsJANKt6SBrBl1OZ71BIiiXeROYsfjaTeQ1uplPtSnaU5VX54pr_p4keSVuj41JOzuyhfmUCAar0X54UnwJf8pLZ9u8ibMfDaNBcMQopWLLrQeuBBd1X9ZW0pfI&__tn__=%2CO%2CP-R