Nis procesi i vaksinimit dhe ndërtimi i një strategjie nga Ministria e Bujqësisë për parandalimin e sëmundjes së ‘’dermatozës nodulare’’ të gjedhit në vend

Edmond Panariti News 24Në një intervistë për News24 Ministri i Bujqësisë ‪#‎Edmond_Panariti‬ tha se :” Ka nisur procesi i vaksinimit dhe ndërtimi i një strategjie nga Ministria e Bujqësisë për parandalimin e sëmundjes së ‘’dermatozës nodulare’’ të gjedhit në vend. Marrëveshja me BERZH për çeljen e fondit të garancisë me bankat e nivelit të dytë si mundësi kreditimi për sektorin bujqësor dhe mbështetja amerikane për agrobiznesin shqiptar me projekte konkrete në fushën e analizave laboratorike për identifikimin e mbetësve në prodhimet bujqësore dhe blegtorale si dhe pajisje me GPS të anijeve të peshkimit dhe rritjen e eksporteve drejt SHBA”.

Burimi:( integrimi.al / E.S )

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al