Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij Leonita u bënë prindër të një vajze 1 muaj më parë.

Dhe futbollisti në 1 mujorin e lindjes publikoi një foto të Ayanas duke e mbajtur në krahë, ndërsa pranë tyre qëndron edhe Leonita.

“Gëzuar 1 mujorin Engjëlli im. Mami dhe babi të duan,”-shkroi ai në përshkrimin e imazhit.

Çifti herë pas here ndan me fansat foto të anëtares së re të familjes së tyre.