Një tjetër ari i mbajtur në robëri strehohet përkohësisht në Kopshtin Zoologjik në Tiranë

Edhe një tjetër ari i mbajtur në robëri strehohet përkohësisht në Kopshtin Zoologjik në Tiranë. Pas vaksinimit dhe procedurave të tjera të nevojshme gjatë ditë së sotme ariu që mbahej për qëllime fitimi në Levan të Fierit, është vendosur në Kopshtin Zoologjik, aty ku një ditë më parë u vendos edhe ariu Tomi.

Të dy arinjtë së bashku me ariun e konfiskuar në Zerqan të Bulqizës shumë shpejt do të strehohen përfundimisht në strehimoren “Pylli i arinjve” në Prishtinë sipas marrëveshjes të Ministrisë së Mjedisit dhe Fondacionit “Katër Putrat” nënshkruar nga Ministri Koka në mars 2016.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al