Njihuni me familjen që realizon fotografitë më interesante! (FOTO)

Kate Weiland, e cila është marrë me dramaturgji dhe vallëzim për disa vite, tani pasionin e saj për artin ka vendosur ta shfaqë në një formë mjaft interesante.

Ajo dhe familja e saj realizojnë disa nga fotografitë me qesharake që mund t’i shihni.

Duke krijuar situatë të ndryshme si dhe duke përdorur ushqime dhe rroba qesharake, kjo familje ka realizuar një mori fotografish, duke u shndërruar në hit nëpër internet.

Më poshtë ju sjellim disa prej tyre.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al