Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Luanit, e mbajnë inatin gjatë.

Luani

Ju jeni sundimtari absolut i botës. Nëse dikush gabon, është më mirë të kthehet dhe të iki me vrap. Ai do bënte mirë ta harronte të dilte përsëri me ty.

Askush nuk dëshiron të bëjë një Luan të zemërohet. Jo vetëm që do të mbani inat për shumë kohë, por gjithashtu do të jeni dhe shumë i keq.

Është mekanizmi juaj i mbrojtjes. Ju ktheheni në një person absolutisht bezdisës për të mbrojtur veten. Zakonisht, jeni shumë mbrojtës ndaj të tjerëve, por kur e lëndoni veten,mbylleni në vetvete dhe krijoni një sipërfaqe të fortë për t’i mbajtur të gjithë larg.

Ju jeni në gjendje të liroheni, por personi që ka kryer krimin do të duhet të provojë denjësisht që të rikthejë vëmendjen tuaj.

Por, në realitet, të kesh një shok si ti, ia vlen të vuash dhe të kthehesh prapa.