Nora Malaj: Kryeministër, mos e bëj këtë se nuk do të mbetet asnjë argument përpara njerëzve

Deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Nora Malaj me anë të një statusi ka reaguar mbi revoltimin e artistëve pas deklaratës së Ministrisë së Kulturës se do të zhvendosin teatrin. Sipas Malajt artistët po trajtohen si kavje eksperimentale,

Më poshtë keni statusin e plotë:

Duke dëgjuar tani artistët e kuptoj që jo vetëm minatorët nuk marrin status, po dhe artistët po trajtohen si kavje eksperimentale? Z. Kryeministër ç’po ndodh kështu? Kjo gjë më kujton historinë e Neronit, që pasi u çmend dogji Romën… Boll më… mos e bej këtë se nuk do të mbetet asnjë argument përpara njerëzve…

Burimi; (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al