Nora Malaj në emër të Grupit Parlamentar: LSI mbështet marrëveshjen për kualifikimin e moshave nga 19-34 vjeç.

Deputetja e LSI, Nora Malaj në emër të grupit. LSI mbështet marrëveshjen për kualifikimin e moshave nga 19-34 vjeç,pasi vetëm vetëm kështu mund t’ju rikthejmë shpresën të rinjve ,për të mos braktisur vendin dhe për të jetuar me dinjitet si qytetarë europianë, për t’u bërë pjesë e tregut të dijes dhe të punës.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al