Dechamps gjithashtu komenton momentin e himnit. Nuk duhet të ndodhte, e kuptova qëndrimin e Shqiptarëve, ka thënë ai.

Vendosja e himinit të Andorrës në vend të asaj të Shipërisë të shtunën në mbrëmjen në ‘Stade de France’, i futi lojtarët dhe stafin e ekipit të francës në një situatë tepër të vështirë. Trajneri i francezve, Didier Deschamps reagoi menjëherë sapo mori vesh se çfarë kishte ndodhur.

Ai shkoi tek stafi teknik i shqipërisë dhe kërkojë falje për këtë gabim të ndodhur. Në fund të takimit në një intervistë për mediat franceze Deschamps u shpreh kjo nuk duhet të ndodhte.

“Nuk duhej të ndodhte. I kërkova falje të gjithëve në stol, presidenti e bëri në tribunë dhe ishte diçka që nuk duhej të ndodhte. Folëm me arbitrin dhe e kuptojmë qëndrimin e shqiptarëve. Për fat të keq, kërkoj falje sërish”, ishin fjalët e trajnerit Deschamps.