Pak minuta para fillimit të protestës, reagon Klevi Pojana: Protestojmë ndaj klikës që ka pushtuar vendimmarrjen

Nënkryetari i LRI-së Klevi Pojana ka dhënë një pronocim për Gazetën Ora pak minuta para nisjes së protestës në bulevardin Dëshmorët e Kombit.

Në fjalën e tij Pojana shprehet se kjo është një protestë për të ardhmen e rinisë.

“Sot Shqiperia proteston! Është një protestë që bëhet ndaj klikës që ka pushtuar vendimmarrjen dhe politikbërjen në Shqipëri. Rinia shqiptare sot proteston për të ardhmen e saj. Sot çdo qytetar ka arsye për të qenë në shesh. Ka arsye për këdo që dëshiron një shtet ku sundon ligji dhe ku demokracia nuk tjetersohet nga orekset e pushtetarëve të rradhës”, ka përfunduar fjalën e tij Pojana.“

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al