Peshq të frikësuar, arinj të ndrojtur, kukuvajta që buzëqeshin dhe zogj që ishin thjesht në vendin e gabuar në kohën e gabuar.

Këta janë finalistët e çmimit ‘Fotot Komike’ të ‘Wildlife’. Çmimi fitues ishte ai i një këlyshi luani që përpiqej të luante me herdhet e të atit.

Shikoni më poshtë disa nga finalistët në këtë konkurs interesant.