Panariti: Bujqësia ka nevojë për financim, mbështetje për të rritur kapacitetet

Edmond-PanaritiMinistri i Bujqësisë Edmond Panariti ka kërkuar sot mbështetje për bujqësinë.Në konferencën e mikrofinancimit, Panariti ka thënë se ky sektor ka nevojë për financim dhe fondet duhet të jenë prezente në të gjithë vendin.
“Bujqësia ka nevojë aq shumë për financim.Të mbështesim bujqësinë të rrisë kapacitetet.

Fondet e mikrofinancimit prezente në të gjithë vendin.
Bujqësia, lokomotiva e ekonomisë tonë”, është shprehur ministri i Bujqësisë.

(Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al