Panariti: Jemi të prirur që ky stacion dhe të tjerat në gjithë vendin, të përmirësojnë rracat e bagëtive në mbarë vendin

panariti1Ministri Panariti inspekton Stacionin e Bagëtive të Imëta në Zape të Korçës. Sipas ministrit ky stacion shërben për mbarështimin e rracave dhe materialit biologjik, për të siguruar përmirësimin e rracave. Në këtë stacion do të mbahen dhe lopët që do të vijnë nga jashtë, për kompensimin e fermerëve të demtuar nga Dermatoza. Lopët janë porositur në Danimarkë, pas pak ditësh mbërrin loti u parë dhe nis kompensimi i blegtorëve.

Gjatë fjalws sw tij ministri theksoi se:
“Këtë vit do t’i kushtojmë një vemendje të veçantë rimëkëmbjes së Stacioneve Blegtorale dhe përmirësimit të rracave”.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al