Panariti: Jemi të vendosur për të qenë pranë fermerëve, detyra jonë është ti kompensojmë

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, vizitoi sot një fermë blegtorale në rrethin e Korçës, Stacionin Veterinar në Zape, Korçë dhe ai në Pogradec, u takua me disa blegtorë të zonës. Ministri Panariti shoqërohej nga një grup ekspertësh zvicerianë, të cilët kanë ardhur në vendin tonë, që të shohin nga afër situatën dhe të rekomandojnë rracat që duhen mbarështuar.

Gjatë takimit me fermerët, ministri Panariti dëgjoi shqetësimet e fermerëve, problematikat që kanë dhe rracat që ata mbarështojnë. Si gjatë bisedës me blegtorët ashtu dhe vizita tjera në Stacionin Veterinar dhe në fermën e lopëve, Panariti deklaroi se, qëllimi i vizitës është mundësia për përmirësimin e rracës.

 

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al