Panariti: Në 4 vitet e ardhme, do ulim importin e mishit të pulës që të nxisim prodhimin vendas

“Në 4 vitet e ardhme,  do të ndikojmë në rritjen e prodhimit vendas, me qëllim uljen e importit të mishit të pulës. “Arna” është një investim modern, që është mbështetur dhe nga projektet e subvensioneve dhe të tjera të tilla që duan të ngrihen janë prioritet i yni. Ministria e Bujqësisë do të jetë mbështetës i investimeve që i shërbejnë rritjes së prodhimit vendas dhe shtimit edhe të fuqisë punëtore”, është shprehur ministri Panariti.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al