Panariti në Korçë / “Me 12 milion euro në vit, nuk e ndihmojmë dot bujqësinë, LSI do të 5-fishojë buxhetin”

Ministri i Bujqësisë njëkohësisht edhe kandidati i LSI-së që kryeson listën e Korçës, Edmond Panariti në një prononcim për mediat ka përshendetur marrëveshjen politike e cila sipas tij garanton një proces zgjedhor të pakontestueshëm.  Në lidhje me çmimet e produkteve bujqësore, ministri Panariti u shpreh se me programin e LSI, për 4 vitet e ardhshme, bujqësisë do t’i 5-fishohen fondet dhe do të merren masa drastike për të mbrojtur prodhimin vendas. “Me 12 milion euro në vit, nuk e ndihmojmë bujqësinë, LSI do të 5-fishojë buxhetin”, është shprehu Panariti për gazetarët.

Për më tepër ndiqni videon, ku është prononcimi i plotë:

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al