Panariti prezanton stabilizatorin mikrobilogjik për mbrojtjen e bimëve në sera

Ministri i Bujqësisë Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave, Edmond Panariti prezantoi sot në Lezhë, stabilizatorin mikrobilogjik për mbrojtjen e bimëve në sera dhe ara nga faktorët kimik dhe natyror.Panariti-1-472x360-1-370x282

I shoqëruar nga agronomë dhe ekspertë të tjerë të bujqësisë, ministri Panariti gjatë kësaj vizite në terren, pa nga afër ecurinë e prodhimit të perimeve në sera.

Ai u njoh me rezultat e prodhimit bujqësor ndërsa u shpreh se, aplikimi i teknoligjive është me rëndësi të veçantë në mbrojtjen e prodhimit bujqësore dhe garantimin e cilësisë së produktit.

Apeli i ministrit Panariti, për zbatimin e teknologjive në mbrojtjen e prodhimit bujqësor, vjen në një kohë kur të mbjellat kryesisht me kastarvec në serat e disa fermerëve në zonën e Lushnjes, u dëmtuan pak kohe me pare nga prekja e sëmundjes së fuseriozës.

Burimi:(integrimionline/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al