Panariti: Synojm të garantojmë mbështetje për fermerin dhe prodhimet made in Albania.

Ministria e Bujqësisë me mbështejen e qeverisë italiane, me një fond prej 500 mijë euro, do të nxisë kultivimin e duhanit, në zonat tradicionale të këtij prodhimi.

Burime nga Ministria e Bujqësisë bëjnë të ditur se, fermeret e duhanit do te jene pjese e politikave te qeverise shqiptare duke i siguruar fermereve mbeshtetje në kulturat tradicionale të duhanit.

Projekti për nxitjen e kultivimit të duhanit do të orjentojë femeret të përdorin varietetin tardicional pasi jo lloj fare kerkohet sot nga tregu i huaj.

Burimi:(integrimionline\ E C)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al