Ditën e sotme në përgjithësi, nuk priten reshje.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, temperaturat minimale do të shënohen në vendet malore 2 gradë celcius ndërsa ato maksimale në vendet e ulëta dhe bregdet 17 gradë celcius.

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 8 / 17 °C

në vendet e ulëta: 6 / 17 °C

në vendet malore: 2 / 12 °C

ERA

Era do të fryjë e lehtë deri mesatare.

84250945_1586145744872599_4034395495622246400_o.jpg