Sipas Institutit të Gjeoshkencave ditën e sotme priten reshje të dobëta në qarqet Dibër, Elbasan, Korçë dhe Vlorë, ndërsa në qarqet e tjera priten reshje lokalisht të dobëta, kryesisht në zonat malore dhe ato pranë tyre.

TEMPERATURAT

Sot temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:në bregdet: 21 / 30 °C

në vendet e ulëta: 20 / 31 °C

në vendet malore: 15 / 28 °C.