Sipas Institutit të Gjeoshkencave, ditën e nesërme nuk priten reshje dhe era do të fryjë e lehtë deri mesatare.

RESHJET

Nesër (e mërkurë, dt.18) nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT

Nesër (e mërkurë, dt.18) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 17 / 26 °C

në vendet e ulëta: 16 / 28 °C

në vendet malore: 11 / 25 °C.

ERA

Nesër (e mërkurë, dt.18) era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.