Në zona të kufizuara të qarqeve, reshjet do të jenë në formë shtrëngate.

TEMPERATURATSot temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 19 / 27 °C

në vendet e ulëta: 20 / 30 °C

në vendet malore: 12 / 27 °C.

ERA
Sot era do të fryjë e lehtë deri mesatare.