Ditën e sotme priten reshje të dobëta në të gjitha qarqet e vendit.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, temperaturat minimale do të regjistrohen në vendet malore 3°C, ndërsa ato maksimale në vendet e ulëta 22°C.

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 11 / 21°C

në vendet e ulëta: 9 / 22°C

në vendet malore: 3 / 15 °C

ERA

Sot, era pritet të fryjë e lehtë.

100623002_1692059247614581_7015281392376348672_o.jpg