Përfaqësuesit e opozitës ish deputetët Oerd Bylykbashi dhe Klajda Gjosha kanë zhvilluar një takim me përfqësues të delegacionet të Komisonit të Venecias të cilët po qëndrojnë në një vizitët në Tiranë.

Klajda Githa tha pas takimit se diskutuam për një ceshtje e cila është e paprecedentë, aq më tepër për një vend që kërkon të çelë negociatat dhe që deshiron të jetë anëtar i Bashkimit Europian. Dhe në momentet kyçe pikerisht të këtij momenti ku të gjithë palët po sidomos qeveria do të duhej të fokusohej në plotësimin e kushteve për të marrë çeljen e negociatave në Tetor, ne merremi me nje çeshtyje që është jashtëzakonisht e rëndë edhe për imazhin e vendit dhe të ftosh intistucionet ndërkomëbtare për te zgjidhur nje çeshtje që në fakt për mua është thjesht për të mbuluar gjithçka që sot shkon keq me qeverinë shqiptare. Për të mbuluar keqqeverisjen e gjithë kësaj kohe dhe për të mbuluar nje raport të OSBE -ODHIR që tregon qartë se zgjedhjet ne Shqipëri janë pa standrtë dhe janë shumë larg një vendi që kërkon të jetë anëtarë i BE.

Mendoj që të gjitha veprimet e  Presidentit të Republikës dhe atij që ka patur pikëpyetje mbi to do të duhej ti drejtoheshin Gjykatës Kushtetuese dhe të priste përgjigjen e saj. Por kuptohet se parlamenti dhe mazhornaca kërkojnë gjithmonë të bëjnë politikë me diçka me të cilën nuk mund të luhet dhe nuk mund të bësh politike.

Bylykbashi dhe Gjosha tregojne cfare biseduan ne takimin prej gati 60 minuta me anetare te Komisionit te Venecias. Perfaqesuesit e opozites: Presidenti gjykohet nga Gjykata Kushtetuese

Bylykbashi dhe Gjosha tregojne cfare biseduan ne takimin prej gati 60 minuta me anetare te Komisionit te Venecias. Perfaqesuesit e opozites: Presidenti gjykohet nga Gjykata KushtetuesePer me shume informacione klikoni ne www.syri.net#SyriTV #SyriNet #LajmeSyri

Publiée par SYRI.net sur Lundi 9 septembre 2019