Kishte kërkuar mos t’i bënin homazhe, pasi vlerësimin e vërtetë e mori nga publiku shqiptar.

Është përcjellë në banesën e fundit Xhevdet Ferri, aktori që me rolet e tij ka lënë shumë kujtime te publiku shqiptar.

Aktori u nda nga jeta në moshën 59 vjeçare pas një sëmundje të gjatë.

Miqtë, kolegët dhe familjarët e kanë përcjellë në banesën e fundit mes lotësh dhe dhimbjes.
21-9.jpg28-1.jpg21-9.jpg