Përparim Spahiu: Dje, nuk ishte parlamenti që rrëzoi Statusin e Minatorit, ishte Kryeminstri i këtij vëndi që e rrëzoi atë.

Deputeti i LSI, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se në Shqipëri nuk ka deputetë që përfaqësojnë shumicë por deputetë listash, që zbatojmë thjesht urdhërat e Kryetarit që i rreshton në To.

Më poshtë statusi i plotë:

Dje, nuk ishte parlamenti që rrëzoi Statusin e Minatorit, ishte Kryeminstri i këtij vëndi që e rrëzoi atë.

Në Shqipëri nuk ka deputetë që përfaqësojnë shumicë por daputetë listash, që zbatojmë thjesht urdhërat e Kryetarit që i rreshton në To.

Në Shqipëri nuk ka Parlament por një Parti-Shtet që drejton si dikur.

Edhe sot, minatorërët e Bulqizës, por dhe të gjithë vëndit, i drejtohen galerive pa Status,

pa mbrojtje për jetën,

pa mbrojtje për shëndetin,

pa një pension minimal dinjitoz,

pa një pagë minimale që i takon punës së rëndë që ata bëjnë…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al