Përparim Spahiu: Ka 5 vite ky njeri me Do Të, Do Të….

Deputeti i LSi-së, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook kundër kryeministrit Rama.

“Ka 5 vite ky njeri me Do Të, Do Të….”-shkruan Spahiu.

Më poshtë statusi i plotë:

Ka 5 vite ky njeri me Do Të, Do Të….

Përsëriti prap të njëjtën gjë dje në Lezhë, për Rrugën e Arbrit:

“Do të fillojë puna dhe nuk do të ndalojë më në këtë rrugë” tha Ai….

Do Të, tha në zgjedhjet e 2013-s, Do Të në ato të 2015-s, Do Të, tha në një shfaqje të shëmtuar pas zgjedhjeve të 2017-s në Bulqizë (në zgjedhjet e 2017-s nuk tha gjë përveç tepsisë dhe timonit, skemi çfarë ti kërkojmë).

Tallja më e madhe është kur thotë se:

“Ama pa borxhe dhe pa gropa financiare”

Si mundet ta quash pa borxhe kur ajo është dhënë me konçension, dhe shqiptarët do të paguajnë 240 milion euro në 13 vjet????

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al