Përparim Spahiu: Kush përfitoi 3 milion euro nga heqja e akcizës së pijeve?

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Përparim Spahiu nëpërmjet një statusi në Facebook ka reaguar ndaj  Kryetarin e Komisionit të Ekomomisë, i cili është shprehur se Spahiu do të përfitojë politikisht me Statusin e Minatorit. Spahiu i ka bërë thirrje komisionit përgjegjës të gjykojë më ftohtë mbi këtë çështje.

Më poshtë keni statusin e plotë:

Sapo dëgjova Kryetarin e Komisionit të Ekomomisë të shprehet se un dua të përfitoj politikisht me Statusin e Minatorit.

Un po e pyes atë se kush përfitoi FINANCIARISHT 3 milion euro në vit, nga heqja e akcizës së pijeve energjike.

Uroj që komisioni përgjegjës të gjykojë më ftohtë këtë çështje, pasi quhet i Mirëqënies dhe Shëndetësisë, aq të nevojshme për punonjësit e nëntokës!

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al