Përparim Spahiu: Ngjarja e sotme në Kukës, pasojë e arrogancës pesëvjeçare të kësaj qeverie

Deputeti i LSI-së, Përparim Spahiu gjithashtu ka reaguar për protestën e sotme të qytetarëve kuksianë. Spahiu shprehet se ngjarja e sotme në Kukës ndër të tjerash është pasojë e një sistemi jo transparent të dhënieve me konçension.

 

Më poshtë statusi i plotë:

 

Ngjarja e sotme në Kukës, pasojë e arrogancës pesëvjeçare të kësaj qeverie, pasojë e një sistemi jo transparent të dhënieve me konçension, pasojë e sjelljes së dhunshme të policisë, që ashtu siç nuk e kursyen dhunën mbi minatorët, të njëjtën gjë bënë dhe sot.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al