Përparim Spahiu: Nuk e di por do të ishte “guxim” i madh ti japësh “plotfuqishmëri” kësaj Qeverie.

Deputeti i LSI, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se shyqyr që vendi nuk është dhe me president të përkohshëm se do ta kishin Qa dhe punën me detin!

Më poshtë statusi i plotë:

Nuk e di por do të ishte “guxim” i madh ti japësh “plotfuqishmëri” kësaj Qeverie.

Mbushën vëndin me hashash….

Fikin e ndezin radarë sipas qejfit…

Grabisin zgjedhje….

I heqin bukën e gojës të pa mundurve dhe se quajnë fare problem…

Në rreshtin e vëndeve më të korruptuar…

Depresion ekonomik, papunësi, varfëri…

Dmth s’ke ku ta kapësh.

Na duan dhe “plotfuqishmëri”.

Shyqyr që vëndi nuk është dhe me president të përkohshëm se do ta kishin Qa dhe punën me detin!

P.S. Meqenëse ngarkesa e fundit u kap, Euro do ketë një rritje të lehtë me Lekun👍

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al