Përparim Spahiu: Po si ka mundësi që nuk dëgjohet e nuk meret parasysh çfarë kërkon aleati më i madh e më i dashur i shqiptarëve…

Deputeti i LSI,Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku shprehet për përfaqësuesit e qeverisë se  përfundimisht duhet t’ju bëhet testi antidoping përpara çdo vendimarrje pasi, nuk janë vetëm trafikantë por dhe përdorues të drogēs

Më poshtë reagimi i plotë:

Po si ka mundësi që nuk dëgjohet e nuk meret parasysh çfarë kërkon aleati më i madh e më i dashur i shqiptarëve…Përfundimisht këtyre duhet t’ju bëhet testi antidoping përpara çdo vendimarrje pasi, nuk janë vetëm trafikantë por dhe përdorues të drogēs…

Burimi:(integrimi.al.E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al