Përparim Spahiu: Po si nuk na njoftoi për një vepër apo rrugë të mbaruar, në 5 vite..

Nga Përparim Spahiu

Po si nuk na njoftoi për një vepër apo rrugë të mbaruar, në 5 vite….

Dhe sot na njofton që mbikalimi i Milotit “Do Të Mbarojë” së shpejti….

Mendo sa kohë do të duhej për të lidhur Milotin dhe Shkodrën me autostradë dhe jam i sigurt që nëse Do Ta bënte ndonjëherë, shfaqja do të ishte jo një minutë por sa një film….

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al