Përparim Spahiu: Rënia e euros me lekut ka vetëm një lidhje, rënien e importeve, si rezultat i rënies së konsumit

Deputeti i LSI, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se rënia e euros me lekut ka vetëm një lidhje, rënien e importeve, si rezultat i rënies së konsumit.

Më poshtë statusi i plotë:

Rënia e euros me lekut ka vetëm një lidhje, rënien e importeve, si rezultat i rënies së konsumit.

Lajme nga Banka e Shqipërisë apo dhe nga institucione të tjera, shqiptarët i dëgjojnë shumë pak madje nuk meren fare me to….

Pastaj, mos harrojmë që eurot e hashashit nuk mbaruan të gjitha në zgjedhjet e Qershorit…

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al