Përparim Spahiu: Tjetër lajm i zi për bizneset në këtë vend!

Deputeti i LSI, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se rimbursimi i pakryer i TVSH ka arritur rekord negativ të pesë viteve të fundit.Më shumë se 16 miliard lekë pa rimbursuar.

Më poshtë statusi i plotë:

Tjetër lajm i zi për bizneset në këtë vend!

Rimbursimi i pakryer i TVSH ka arritur rekord negativ të pesë viteve të fundit.Më shumë se 16 miliard lekë pa rimbursuar. Para një viti kjo shifër ishte vetëm 3 miliarde….

Dëm bizneseve jo vetëm mospagesa por dhe “tarifa” nën dorë për pagesë rimbursimi, flitet se ka kapur rekordin e 30%…

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al