Petrit Vasili: Kryeministër shkollëpak dhe i lig që urren popullin e tij nuk e meriton Shqipërinë për atdhe

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili me anë të një postimi ka reaguar ashpër kundër kryeministrit Rama.

Vasili ka shkruar se një kryeministër që e krahason popullin me organet e mashkullit, është një jabanxhi i ligë në tokën që nuk i përket.

 

REAGIMI:

Kryeministër shkollëpak dhe i lig që urren popullin e tij nuk e meriton Shqipërine për atdhe

Kryeministri, që krahason popullin me organet e mashkullit është një jabanxhi i lig në tokën dhe popullin që nuk i përket.
Kryeministri pa popull, pa atdhe, pa fe dhe antifamilje është mish i huaj në Shqipërinë tonë të varfër por fisnike, atdhedashëse, solidare mes vetes dhe shembull i familjes së fortë.

Shkollëpakësia dhe ligësia sëbashku pjellin vetëm idiotësi kryeministrore.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al