Petrit Vasili: Kryeministri është krenar që atij dhe të tijve u punojnë veç instiktet në Parlament, veprojnë e qeverisin pa vetëdije

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili me anë të një postimi ka sulmuar kryeministrin Rama duke i thënë se ky i fundit vepron dhe qeveris pa vetëdije.

Vasili ka ironizuar Ramën e ka shkruar se kryeministri është i sinqertë, ndërsa ngatërron botën e njerëzve me të kafshëve.

POSTIMI I PLOTË:

Kryeministri është krenar që atij dhe të tijëve u punojnë veç instiktet në Parlament dhe ai e të tijtë janë pre e tyre dhe veprojnë e qeverisin pa vetëdije.
Është i sinqertë. Ngatërron botën e njerëzeve me të kafshëve.
Qeveris me instikte,ndaj ngatërron qeverinë me kopshtin zoologjik.
Zoti e mëshiroftë.

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al