Petrit Vasili: Kryeministri i tromaksur i Shqipërisë shpik anatominë e re të njeriut

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një postimi një Facebook kundër Kryeministrit Rama  ku shprehet se sipas kryeministrit ku shkon pushteti shkon edhe arsyeja.

Më poshtë postimi i plotë:

Kryeministri i tromaksur i Shqipërisë shpik anatominë e re të njeriut.

Sipas kryeministrit ku shkon pushteti shkon edhe arsyeja dmth truri.
Sipas këtij kryeministrit i bie që njeriu me i zgjuar në botë është Kim Jongu në Kore që ka 100% të pushtetit pra ka edhe 100% të arsyes.
I bie gjithashtu që kur ky ka qene 8 vjet në opozitë ja ka futur kot se ka qenë pa arsye dhe pa tru.
Ruajna zot nga ky kryeministër qe ka ikur përfundimisht nga trutë e kokës.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al