Petrit Vasili: Kryeministri truhumbur i la njerëzit me muaj të tërë pa ilaçe

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI,Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se kryeministri i griu paratë me konçensione dhe la mijëra të sëmurë pa barna shëndeti dhe vdekja e qytetarëve bie vetëm mbi të.

Më poshtë statusi i plotë:

Kryeministri që vret pacientët dhe shurraqet shushka të tij.

Asnjë shqiptar s’ka kohë për të humbur me truhumburin, që drejton qeverinë dhe me shurraqet që cicërojnë nga pas… tij.

Truhumburi i la njerëzit me muaj të tërë pa ilaçe kur mjaft prej tyre e kanë humbur tashmë jetën dhe ky i pashpirt mban fjalime si gjeli në pleh pasi i vrau kaq njerëz me mungesen e ilaçeve dhe tani do edhe ti gënjejë e tu mbyllë gojën.

Po po ai i griu paratë me konçensione dhe la mijëra të sëmurë pa barna shëndeti dhe vdekja e qytetarëve bie vetëm mbi të.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al